Miért a Te könyved a Jövőjátszma?

1. Mert a mérete akkora, hogy akár egy női táskában is elfér, vagyis mindig kéznél van, ha szükséged van egy kis lökésre.

2. Mert akár egy hosszú este alatt elolvashatod, vagy bármikor ismételhetsz.

3. Mert hatalmas a háttér tudásanyag hozzá, ami csak a könyv tulajdonosainak érhető el az interneten keresztül, a www.jovojatszma.hu oldalon. Akár mobilon is.

4. Mert egy, a jövőben játszódó, szórakoztató regény szeretetről, elkötelezettségről, bizalomról, kitartásról, csapatmunkáról, sikerről, pénzről.

5. Mert a szórakoztatás mellett komoly oktató anyag is. A feladatokat elvégezve és azokat begyakorolva stabilabbá, gyorsabbá és sikeresebbé válhatsz.

6. Mert egy sikeres család történetén keresztül bepillanthatsz egy olyan világba, melyet te is élhetsz, ha van elég bátorságod dönteni!

7. Mert, ha a 4. pontban leírtak (szeretet, elkötelezettség,bizalom, kitartás, csapatmunka, siker, pénz) közül csak egy is hiányzik az életedből, akkor ez a könyv kell neked!

Iratkozz fel most, és máris megkapod a könyvet, egy különleges ajánlattal!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

Mivel biztosak vagyunk abban, hogy a könyv minden sorát élvezettel olvasod majd, és biztosak vagyunk abban is, hogy komoly értéket kapsz általa, így a visszavásárlási garanciát megtoldjuk további 90 nappal!


Tehát 104 napon belül, ha nem vagy megelégedve a könyvvel és a háttér oldalakkal, akkor kérdezés nélkül visszavesszük a könyvet, ha sértetlen állapotban visszajuttatod hozzánk!

Most már mindent tudsz, hozd meg a döntésedet és rendeld meg a könyvet!
(Ha vacillálsz, nem tudsz dönteni, akkor ez a könyv biztosan kell neked!)

Jövőjátszma
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Ezen az oldalon a fokozott élmény érdekében cookikat használunk. Ez semmi féle kártékony dolgot nem jelent az Ön gépére. more information

Ez az oldal cookie beállításokat használ a jobb böngészési élmény érdekében. erről az EU jogszabályok értemében kötelesek vagyunk tájékoztatni Önt. Eldöntheti, hogy elfogadja, vagy ezek nélkül használja az oldalt. Javasoljuk, hogy kattintson az "Elfogadom" gombra, a jobb alsó sarokban. Köszönjük.

Bezárás