Bónuszok

Íme az első Bónusz:

Biztosan hallottad már a szponzorodtól:

„A következő hétre légyszíves napi 4 megbeszélést, prezentációt, -ki, hogy hívja-, megbeszélni, pontos időponttal, helyszínnel. Ha lehet, nekem ne kelljen elmozdulnom, az emberek egy helyre jöjjenek, mondjuk 2 órás váltásokban. „
Vagy: ”Légy szíves a lakásodra szerdára 10 potenciális munkatársat leültetni, jövök és tartunk egy remek előadást. De ott üljön 10 ember, különben meg se tartom!”
Vagy: „Előadást tartok a …. teremben, hozz magaddal 5 új embert, de nem lehet kevesebb, mert akkor el se gyere!”

Ilyenkor elgondolkozom azon, a szponzorod a főnököd és te a beosztottja vagy?

Vajon egy Hálózati Marketing üzletben utasíthatnak-e téged arra, hogy hogyan, mikor, milyen ütemben, kikkel építsd fel a saját üzletedet?

Határozottan NEM!

Azonban sose feledd el, amikor egy hálózati munkába belefogsz, vannak szabályok, amiket be kell tartanod. Tehát úgy hozd meg a döntésedet az ilyen jellegű munka mellett, ha elkötelezed magad a módszer mellett is.
A szponzor/főnök, amikor ezeket az utasításokat kiadja neked, akkor követ egy szabályrendszert, legfeljebb a módszere rossz! Azt akarja, hogy sikeres legyél, csak éppen nem a megfelelő hangnemet választotta!

Most nézzük azokat az alapvető szabályokat, melyeket egy MLM rendszerben be kell tartanod:

1.       Fontos, hogy TE hozd meg a döntést, hogy belevágsz! (Nem a barátod, aki meghívott, nem a családod és nem a kényszerítő körülmények hatása)

2.       Legyen egy számodra nagyon fontos MIÉRT, ami alátámasztja a döntésedet és megingathatatlanná tesz! (Ennek a MIÉRT-nek az értékrendeddel tökéletes összhangban kell lennie, mert ha nem azonosak, akkor esélyed sincs arra, hogy megcsináld ezt a vállalkozást)

3.       Álmodj egy nagyot! (Gondold végig, mit szeretnél csinálni, hogyan szeretnél élni, ha korlátlanul állna rendelkezésedre pénz és idő?)

4.       Az álmaidat formáld Célokká! (A cél nem más, mint az álmod felé vezető út, melynek határideje van)

5.       Az MLM-ben az emberi kapcsolatokkal dolgozunk, ez az emberek, a bizalom üzlete. Tehát legyen meg a listád, akiket felhívhatsz.

6.       Kezdj el telefonálni, hajts a NEM-ekre!   (Mindjárt elmagyarázom a NEM-ek lényegét itt alul)

7.       Pontosan tervezd meg a napodat, hetedet, hónapodat, évedet! Legyenek kitűzött részcéljaid!

8.       Indulj neki és mindennap dolgozz az üzletedért. Oszd be, hogy naponta mennyit foglalkozol a termékeid, vagy szolgáltatásaid értékesítésével és mennyit a csapatod számának növelésével. Persze ez a célodtól függ.

9.       Tarts rendszeres bemutatókat, meghatározott napokon és időben!

10.   Taníts! Gyakoroltass!

11.   Fontos, hogy minden rendezvényen ott legyél! (Ez egy szakma, meg kell tanulnod ezt is. Az iskolából sem maradhattál ki azért, mert nem volt kedved bejárni!) Nem várhatod el mástól azt, amit magad nem teszel meg!

Az előző felsorolás 6. pontja: Kezdj el telefonálni, hajts a NEM-ekre!  Íme a lényege:


Hívd fel a barátaidat, ismerőseidet! És ne törj le, ne csüggedj, ne add fel, mert esetleg „NEM”-et mondanak. Nagyon sokan fognak neked „nem”-et mondani és lesznek olyanok is, akiktől „igen”-t kapsz majd.

Őket keressük, de nem mindegy a módszer.

Tulajdonképpen ugyan azt csinálod mindkét alkalommal. Felveszed a telefont és telefonálsz.

  1.  Ahogy általában dolgozunk:
    Beállítottad magadnak, hogy 5 „igen”-t kell kapnod, addig nem hagyod abba a telefonálást. Felhívtál 20 nevet és kaptál 5 „igen”-t (Ez egyébként statisztikailag egy nagyon jó arány). Telefonálás közben a „nem”-eknél összeszorult a gyomrod és nem is értetted, hogy miért nem érdekli ismerősödet ez a szenzációs üzlet és a 20. telefon körül már nem sok kellett volna hozzá, hogy feladd. De nem tetted, mert kellett az 5 „igen”. Meglett, van 5 ismerős, akivel tudsz beszélni, leesett egy nagy kő a szívedről, hogy ma is megcsináltad. Görcsöltél, de megvan!
  2. Most nézzük a másik módszert: 
    Szintén szeretnél 5 „igen”-t, de nem az „igen”-ek számát határozod meg, hanem a „nem”-ek számát, vagyis azt, hogy aznap mennyi „nem”-et kell bezsebelned. Oda teszel magad elé egy nyomtatványt, amint van 40 db NEM és 40 db IGEN. Egymás mellett két oszlopban.  Kihívás nem? 40 „nem”-et begyűjteni egy nap. Nem kis teljesítmény. Mire koncentrálsz? Hogy meglegyen nap végére a 40 „nem”-ed. Vajon flusztrálni fog az érzés, ha közben begyűjtesz 8-10 „igen”-t is? Nem hiszem!

Egy viszont biztos. Ez utóbbi esetben a „NEM”-ek nem ölik meg a lelked, mert úgy kezeled őket, mint egy kipipálandó feladatot és megnézed, hogy még ma 6-ot be kell gyűjtened.  Nem görcsölsz, nem izgulsz, nem lesz rossz kedved akkor sem, ha nincs meg az „igen”-ből az aznapi limit, mert másnap lehet, hogy meglesz a duplája.

Úgyhogy szorgalmasan gyűjtsd a „NEM”-eket és hagyd az „IGEN”-eket a véletlenre! Mosolyogva fogod kipipálni az aznapi utolsó „NEM”edet!

Itt egy kis segítség, nyomtasd ki és használd ezt a munkádhoz!

Név Tel email Amit már tudok róla Megjegyzés NEM IGEN
1
2
3
4
5
6
49
50

Itt tudod letölteni, kattints ide! tablazat

Van 50 db helyed, töltsd ki az táblázatodat azoknak a neveivel, akiket a mai napon fel fogsz hívni.
Ha nemet kapsz, oda egy pipa, ha igent, akkor oda, ha nem vette fel, egyszerűen csak jelöld valahogy, és majd hívod később.
A lényeg, számold és telefonálj addig, amíg az 50 db nemet be nem zsebelted!
Ha olyan sok igent kaptál, hogy az 50 db nem, nem fér el egy lapon, hát nyomtass ki még egy oldalt!


Ha tetszik és bevált, kérlek, jelezz nekem vissza, írd meg a véleményedet itt:

jovojatszma@gmail.com

Vagy hívj fel:

+36-30-961-7805

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Ezen az oldalon a fokozott élmény érdekében cookikat használunk. Ez semmi féle kártékony dolgot nem jelent az Ön gépére. more information

Ez az oldal cookie beállításokat használ a jobb böngészési élmény érdekében. erről az EU jogszabályok értemében kötelesek vagyunk tájékoztatni Önt. Eldöntheti, hogy elfogadja, vagy ezek nélkül használja az oldalt. Javasoljuk, hogy kattintson az "Elfogadom" gombra, a jobb alsó sarokban. Köszönjük.

Bezárás