Ajánlások

Ha az első fejezet nem csigázott volna eléggé fel, amit kétlek, de akkor itt van egy olyan kollégánk, barátunk ajánlása, aki már olvasta. Vannak akik már ismerik Magda Attilát, hiszen évek óta profi tréner, vannak akik még nem, de higgyétek el, ő nagyon komoly kritikus, tehát ha nem tetszene neki is a könyv, akkor bizony nem írt volna róla ilyen szépeket, akár barátunk, akár nem. És ez így helyes. Íme az ajánlása:

"Nagyon szeretem azokat a könyveket, melyek nem direkt módon, hanem egy magával ragadó történeten keresztül tanítanak fontos dolgokra. A Jövőjátszma egy olyan történet, amely egy olyan úton vezetett végig, melyet nagy lelkesedéssel követtem oldalról oldalra, és kíváncsian vártam a fejleményeket. Közben pedig egy tömény oktatóanyag az életről és a network marketingről.   Bevallom őszintén, hogy eddig még nem ismertem Csillát erről az oldaláról. Nem gondoltam volna, hogy ennyire magával tud ragadni a történet vezetése és a stílusa. Azt viszont tudtam, hogy a tudása olyan gyakorlati ismeret, aminek akkora eredményei vannak, amit a legnagyobb hálózatépítők is büszkén emlegetnek (főleg, ha az ő csapatukat erősíti). Tudtam, hogy ha ezeket egyszer papírra veti, akkor hálózatot építők (és még nem építők) tízezrei tanulhatják meg a siker törvényeit. Néha elgondolkodom azon, hogy ha a gyermekeim (e könyv megjelenésekor hat és hét évesek) nagyobbak lesznek, akkor milyen könyveket adok majd a kezükbe annak érdekében, hogy elkerüljék azokat a hibákat, amiket én elkövettem. A Jövőjátszma biztosan köztük lesz! Magda Attila gyakorló hálózatépítő értékesítési tréner, MLM tanácsadó"

 

 

 

 

 

 

 

 

György Károly és Gattyán Krisztina RVP-k a mi közvetlen vezetőink. Ő tőlük hallottunk az ACN üzletről először. Példamutatásuk, elképesztő munkabírásuk mindig követendő volt előttünk. A víziójuk és az a gondolkodás amit át tudtak adni,  megváltoztatta a mi életünket is!

"Amikor tenisz edzőként elkezdtem hálózatot építeni, fogalmam sem volt arról, hogy egy teljesen új szakmát kell elsajátítanom! Mennyivel könnyebb és érthetőbb lett volna, ha ezt a könyvet a kezembe kapom.
Viszont nekem nagy szerencsém volt, hisz az akkori mentorom, e könyv írója, példamutatásával, tanácsaival a megfelelő irányba terelgetett! Ennek köszönhetem sikereimet!
A könyvet elolvasva és a feladatokat elvégezve nem marad el az eredmény! Most rajtad a sor!"
 
Gattyán Krisztina & György Károly
Regional Vice President
 

A végére pedig a csattanó, ahogyan kell, Kasza Tamás ajánlása:

Nagyon örülök annak, amikor egy színvonalas mű jelenik meg egy olyan témában, ami eddig nem volt összefoglalva. A mai világban sokan veszítik el munkahelyüket, sokan vágnak bele a Networking üzletbe. Csillát 2006-ban ismertem meg, egymás mellett volt az irodánk. Eljött a lezárási tréningemre, és barátok lettünk. Azt láttam az évek során, hogy ő bizonyított, ért ahhoz, amit csinál. A könyv nem csak lelki támasza lehet a hálózatépítőknek, de egy ablak is egy új világra azoknak, akiknek számára a korábbi életük romba dőlt, vagy akik többre akarják vinni. Csilla kiválóan ragadja meg a lényeget ebben a szórakoztató regényben, ami szintén újdonság a maga nemében. Csak javasolni tudom olvasásra, és ajánlani mindenkinek. Kasza Tamás Lezárási Specialista A Lezárási Útmutató, az Utánkövetés Mesterfokon, és a Vezetővé Válás: Első Mérföldkő c. könyvek szerzője www.kaszatamas.hu

 

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Ezen az oldalon a fokozott élmény érdekében cookikat használunk. Ez semmi féle kártékony dolgot nem jelent az Ön gépére. more information

Ez az oldal cookie beállításokat használ a jobb böngészési élmény érdekében. erről az EU jogszabályok értemében kötelesek vagyunk tájékoztatni Önt. Eldöntheti, hogy elfogadja, vagy ezek nélkül használja az oldalt. Javasoljuk, hogy kattintson az "Elfogadom" gombra, a jobb alsó sarokban. Köszönjük.

Bezárás